Om Ellafinans

OM OS

Ellafinans ejet af Smartresponse A/S er en sammenligningshjemmeside, som samarbejder med flere banker og finansinstitutioner. Vi præsenterer dig for udvalgte finansinstitutioner via hjemmesiden, E-mail og SMS, sådan at du selv kan vælge det bedste tilbud, som passer netop DIG!

Selvom Ellafinans arbejder sammen med mange med flere banker og finansinstitutioner, så samarbejder vi IKKE med alle og kan derfor IKKE betegnes som en uafhængig rådgivningspartner.

Ellafinans tjener penge ved at modtage en kommission af de banker og långivere, vi samarbejder med, for udbetalte lån, der er ansøgt via Ellafinans. Denne forretningsmodel sikre, at Ellafinans kan være 100 % gratis for vores kunder at benytte.

Smartresponse har mere end 10 års erfaring med formidling af onlinelån i hele Norden og har i de sidste 10 år formidlet kontakt mellem brugere og långivere mere end 200.000 gange. I 2018 formidlede vi lån for mere end 750 mio. DKK på tværs af Norden, hvilket forventes at være mere end 1 mia. DKK i 2019.

Med venlig hilsen

Ellafinans - SmartResponse A/S
CVR-nr.: 25057325

Har du spørgsmål til Ellafinans, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående formular. Det kan være alt fra du har modtaget ”irreterende” reklame fra os til spørgsmål om eksisterende lån.