Om Ellafinans

OM OS

Ellafinans ejet af Smartresponse A/S er en låneformidler, som samarbejder direkte sammen med flere brokere, banker og långivere. Vi præsenterer dig for udvalgte banker og långivere via hjemmesiden, E-mail og SMS, sådan at du selv kan vælge det tilbud, som passer netop DIG!

Ellafinans tjener penge ved at modtage en kommission af de banker og långivere, vi samarbejder med ved formidling af lån. Denne forretningsmodel sikre, at Ellafinans kan være 100% gratis for vores kunder at benytte. Lånene vi præsenterer dig for, er kun et udsnit af det samlede låne marked i Danmark og Ellafinans kan derfor IKKE betegnes som en uafhængig rådgivningspartner.

Smartresponse har mere end 10 års erfaring med formidling af onlinelån i hele Norden og har i de sidste 10 år formidlet kontakt mellem brugere og långivere mere end 200.000 gange. I 2019 formidlede vi lån for mere end 750 mio. DKK på tværs af Norden, hvilket forventes at være mere end 1 mia. DKK i 2020.

Med venlig hilsen

Ellafinans - SmartResponse A/S
CVR-nr.: 25057325

Har du spørgsmål til Ellafinans, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående formular. Det kan være alt fra du har modtaget ”irreterende” reklame fra os til spørgsmål om eksisterende lån.