Konkurrence på markedet sikrer dig bedre lånetilbud

Ellafinans samler tilbud fra mange af markedets største banker, så du ikke behøver bekymre dig om at finde det bedste lånetilbud.

Alle vores samarbejdspartnere ved, at de kæmper om at få dig som kunde. Det kan du bl.a. mærke på prisen på lånet, som bankerne har skruet helt i bund for at øge deres chancer for, at du vælger netop dem at optage lånet hos.

Nye lånemuligheder betyder flere fordele

Tidligere havde de fysiske banker monopol på danskernes lånemuligheder. Det betød, at man altid skulle møde fysisk op i banken, når man ønskede at optage et lån. Processen tog lang tid, og der kunne derfor gå meget længe, før man reelt fik godkendt sit lån.

I dag foregår rigtig mange lånetyper online, hvilket forbrugeren kan nyde godt af. Det betyder bl.a. hurtigere ansøgningsproces og mulighed for at ansøge om lån døgnet rundt. Derudover er markedet for onlinelån også eksploderet inden for de sidste par år. Der kommer hele tiden nye låneudbydere til, som alle ønsker at få kunderne til at optage lån hos netop dem. Det betyder, at de sætter prisen på lånene lavere, end man ellers kunne forvente.

Læs også: Forbedr din låneansøgning.

Priserne falder i takt med, at udbuddet stiger

Jo flere der er om at udbyde et bestemt produkt, desto lavere vil priserne også være. Sådan er det på de fleste markeder, og lånemarkedet er ingen undtagelse. Fordi der er flere forskellige låneudbydere, der alle vil have dig som kunde, sænker de prisen i håb om, at du vælger dem at optage lånet hos.

Hos Ellafinans samarbejder vi med nogle af de største spillere på det danske lånemarked. De ved på forhånd, at de kæmper om at få dig som kunde, og derfor sørger de for at præsentere de allerbedste lånetilbud. Det giver dig mulighed for at få et billigere lån, end du måske ellers ville have fået.

Før du låner penge

Det er altid vigtigt at overveje, om man har brug for og råd til at låne penge, inden man opretter et lån. For selvom der findes relativt billige lån, kan det ende med at koste dig mange penge i sidste ende.

Hvis du er i tvivl om, hvor mange penge du har råd til at låne, kan du lægge et budget over dine udgifter og indtægter. På den måde finder du frem til dit rådighedsbeløb. Det er det beløb, du har til rådighed hver måned, når dine faste udgifter er betalt. Det er derfor også fra dette beløb, du skal finde penge til at afdrage på et eventuelt lån.

Ellafinans finder dit næste lån til dig

Hos Ellafinans finder vi lånetilbuddene for dig. Ellafinans er en låneformidler, hvilket vil sige, at vi indhenter tilbud fra diverse banker og præsenterer dem for dig. Med andre ord er vi leddet mellem dig og bankerne.

Du får kun tilbudt lånemuligheder, som passer til din økonomi. Det gør det langt mere overskueligt at lede efter dit næste lån. Nedenfor gennemgår vi, hvordan ansøgningsprocessen foregår på vores hjemmeside.

Sådan ansøger du

På Ellafinans’ hjemmeside starter du ansøgningen ved at vælge, hvor mange penge du vil låne, og hvor lang løbetid, du ønsker, lånet skal have. Herefter udfylder du informationer om din indkomst, din beskæftigelse og andet, der fortæller om din økonomi. 

Derefter indhenter Ellafinans lånetilbud til dig, som passer til de kriterier, du har angivet i din ansøgning. Det sparer dig for masser af tid, fordi du kun skal kigge de tilbud igennem, som matcher din låneansøgning.

Når du har fundet det lånetilbud, der passer dig bedst, ansøger du direkte hos låneudbyderen. Start din ansøgning nedenfor.