Få hjælp til at låne penge online med Ellafinans

Antallet af onlinelån stiger nærmest på daglig basis, og derfor kan det være svært at få overblik over, hvilket lån der giver de bedste lånevilkår. Derudover er der mange, der finder det unaturligt og måske endda skræmmende at låne penge online. Det ønsker vi hos Ellafinans at gøre op med.

I artiklen kan du få hjælp at låne penge online med Ellafinans. Vi forklarer også, hvad du skal være opmærksom på, når du ansøger om lån.

Så nemt er det at låne online

Det er nemmere, end man skulle tro at låne penge online. Det går hurtigere end at tage ned i banken og låne penge, og der er også mange flere lånemuligheder at vælge mellem. Låneaftalen underskrives med NemID, og ofte står pengene på kontoen inden for 24 timer.

Læs også: Samlelån: Bliv hurtigere gældfri.

Hold øje med dette, når du låner penge online

Før du optager et lån, er der visse ting, du skal holde øje med. Det er bl.a. den månedlige ydelse, ÅOP’en (årlige omkostninger i procent), renten og eventuelle gebyrer. Alle disse tal har betydning for, hvor meget lånet kommer til at koste.

Det er vigtigt at undersøge, hvor meget du skal betale for lånet, inden du optager det. Gør du ikke det, kan du risikere at sætte dig selv i en økonomisk situation, du får svært ved at komme ud af igen.

Hos Ellafinans angiver vi altid alle omkostninger forbundet med lånet, så du har de bedste forudsætninger for at optage et lån, der hænger sammen med din økonomi. Påbegynd din låneansøgning ved at klikke her.

Læs også: Sådan får du et billigt lån.

Sammenlign altid flere lån

Noget af det vigtigste at huske, inden man låner penge online, er at sammenligne flere forskellige lån. Kun på den måde sikrer man sig at finde det allerbedste lånetilbud. Det er dog en tidskrævende affære at lede markedet igennem efter det billigste lån, og ofte ender man med at bruge meget lang tid på at kigge på lån, som alligevel ikke opfylder de krav, man har sat for lånet.

Det ønsker Ellafinans at gøre op med. Derfor har vi lavet en lånesammenligner, der tillader dig at fokusere din søgning på lige præcis den lånetype, du leder efter. Nedenfor gennemgår vi, hvordan du bruger den.

Hvordan fungerer Ellafinans’ service?

Når du låner penge gennem Ellafinans, kan du låne op til 500.000 kr., og du kan vælge at betale lånet tilbage på helt op til 15 år. Du starter med at indtaste dit ønskede lånebeløb og din ønskede løbetid på lånet. Herefter indtaster du nogle oplysninger om dig selv, der giver låneudbyderne mulighed for at kreditvurdere dig. At få foretaget en kreditvurdering vil sige, at låneudbyderne vurderer, hvor stor sandsynligheden er for, at du betaler lånet tilbage.

Efter kreditvurderingen modtager du forskellige lånetilbud fra låneudbydere, der alle ønsker at låne dig penge. På den måde slipper du for selv at lede efter det bedste lån, og du får oven i købet flere tilbud at vælge imellem, så du kan vælge det lån, der passer bedst til dit behov.

Når du har fundet det lån, du ønsker at optage, klikker du dig videre til låneudbyderens hjemmeside, hvor du ansøger om lånet.