Samlelån: Bliv hurtigere gældfri

Alt for mange danskere optager lån med dyre renter og gebyrer, der hver måned løber op i flere tusinde kroner. Konsekvensen er, at mange havner i en uoverskuelig økonomisk situation, der er meget svær at komme ud af. For de fleste betyder det, at de er markant længere om at komme af med deres gæld, end de ellers kunne have været.

Ellafinans har dog en løsning, der kan sikre danskerne flere penge mellem hænderne samtidig med, at de kommer hurtigere af med deres gæld.

Samlelån er det nye sort

For bare få år siden var der ikke mange i Danmark, der kendte til ordet samlelån. Heldigvis har det vundet frem i løbet af de seneste år, og det ser ud til, at det er et tiltag, som er kommet for at blive.

Et samlelån er oplagt for dem, der har optaget flere lån – typisk hos forskellige kreditorer. Det skyldes, at man med et samlelån optager et lån hos en låneudbyder, som efterfølgende indfrier hele ens eksisterende gæld. Herefter har man kun ét lån at bekymre sig om.

Ellafinans tilbyder også samlelån, hvor du kan låne op til 500.000 kr.

Saml dine lån med Ellafinans

Ellafinans er ikke bare en lånesammenligner, der gør det nemmere for dig som forbruger at finde et lån. Det er også en tjeneste, der kan hjælpe dig med at få styr på din gæld gennem et samlelån.

På Ellafinans’ hjemmeside ansøger du om et samlelån, hvor du kan samle dine lån på op til 500.000 kr. Herefter modtager du en række tilbud fra forskellige låneudbydere, som alle vil hjælpe dig med at blive hurtigere gældfri.

Du vælger det tilbud, som, du synes, passer dig bedst. Herefter underskriver du lånetilbuddet, og umiddelbart efter begynder du at afdrage på samlelånet.

Med et samlelån får du desuden mere ro og overblik over økonomien, fordi der kun er én månedlig ydelse, der skal betales.

Læs også: Konkurrence på markedet sikrer dig bedre lånetilbud.

Spar penge med et samlelån

Det er ikke kun et økonomisk overblik, du får ud af at samle din gæld. Du kan også spare penge samtidig med at blive hurtigere gældfri. Hver måned sparer du penge ved kun at skulle betale renter og gebyrer hos kreditoren, samlelånet er optaget hos. Det betyder også, at du kan bruge de ekstra penge, som du før betalte i renter og gebyrer på de forskellige lån, til at afdrage på samlelånet.

Alt i alt kan du med et samlelån få et bedre overblik over din økonomi samtidig med, at du både sparer penge og kommer hurtigere af med din gæld.

Du kan ansøge om et samlelån hos Ellafinans ved at trykke på knappen nedenfor.